TAPAHTUMA:

Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy. Järjestyspaikkana toimii Linnanpuisto, kaupungin keskustassa, keskiaikaisen linnan vieressä.

 

CORONA-VIRUS

Suomen viranomaiset ovat antaneet ohjeistuksen, jonka mukaan kaikki yli 500 ihmisen yleisötapahtumat kielletään toukokuun loppuun saakka Corona-viruksen leviämisen estämiseksi.

Olemme ajallisesti pitkällä tämän määräyksen ulkopuolella. Olemme selvittäneet asiaa ulkomaisten esiintyjiemme agenteilta, ja Korona-uutiset eivät näillä näkymin vaikuta minkään keikkojen toteutumiseen.

Liput voi hankkia hyvillä mielin, sillä mikäli epidemia vielä heinäkuun lopulla olisi päällä ja tapahtuma peruttaisiin, niin lippurahat tietenkin palautettaisiin asiakkaille. Nyt kuitenkin tapahtuman järjestelyt jatkuvat normaalisti, ja uusia julkistuksia Mellakka Festivaleille on luvassa!

 

IKÄRAJA & RANNEKKEET

Tapahtuma on ikärajaton musiikkifestivaali, jossa on erikseen rajattu anniskelualue, mistä hyvä näkyvyys lavalle. Suosittelemme alle 15-vuotiaita saapumaan vanhempien seurassa. Anniskelun ikäraja on K18. Tapahtuma on kaksipäiväinen PE 24.7. ja LA 25.7.

Ikärajattomalla tai K18 lipputyypillä ei ole käytännön eroa, K18 lipun voi käyttää alaikäinen ja päinvastoin.

Kaikki tapahtuman liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääset kulkemaan vapaasti sisään ja ulos tapahtuma-alueelta.

Tapahtuman viralliset jatkot pidetään molempina iltoina Cafe Bar Skogsterissa jossa ikäraja on K18.

 

RANNEKKEEN ENNAKKOVAIHTO

Torstaina ennakkoliput voi vaihtaa rannekkeeseen lipunmyyntipisteellä kello 15 – 20 välisenä aikana.

 

SAAPUMINEN

Tapahtuma sijaitsee Linnanpuistossa.

Festivaalialueella ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme saapumaan julkisilla liikennevälineillä, tai etsimään autolle parkkipaikan hyvissä ajoin.

Hämeenlinna itsessään sijaitsee 100km säteellä Suomen suurimmista kaupungeista, ja sinne on helppo saapua autolla, junalla, tai bussilla joka puolelta Suomea! Katso halvin kuljetusmuoto kotipaikkakunnaltasi festeille Perille-sovelluksella!

 

MAJOITUS

Tarjolla on festivaalialueen vieressä sijaitseva leirintä, hotelleja, sekä muita vaihtoehtoja!

Leirintälippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Leirintä on yksinkertainen majoitusvaihtoehto tapahtuma-alueen vieressä, jossa ei ole suurempia mukavuuksia. Leirintä on vain teltoille. Alueelle on saavuttava kävellen. Leirintään ei voi tulla autoilla eikä leirinnässä ole parkkipaikkaa. Leirinnässä on suihkumahdollisuus. Leirinnässä on puhelimen latauspaikka. Lisäksi leirinnässä on pieni kioski, josta on mahdollista ostaa limukkaa ja pientä purtavaa.

Tarkasta tarkemmat tiedot majoitustarjouksista MAJOITUS – sivulta.

 

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on ruokakojuja mistä löytyy liha- ja kasvisvaihtoehdot ja virvoitusjuomia. Omat eväät voi jättää narikkaan ja nauttia tapahtuman ulkopuolella.

Anniskelualueella A-oikeudet.

 

TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSET:

• Älä tuo tapahtumaan huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia.

• Varaudu asianmukaisella säävarustuksella mutta muista että sateenvarjot on jätettävä narikkaan.

• Jengivaatteita kuten jengimerkittyjä liivejä ei alueella sallita.

• Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan tapahtuma-alueella tai sen lähistöllä. Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.

• Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla tai teltoissa.

• Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.

• Pidä huolta omaisuudestasi.

• Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.

• Älä tuo tapahtumaan ammattimaisia kuvausvälineitä kuten järjestelmäkameroita. Kuvata saa kännykkäkameroilla ja pokkareilla.

• Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. Henkkarit tarkastetaan kaikilta anniskelualueelle pyrkiviltä.

 

ESTEETTÖMYYS:

Pyrimme huomioimaan esteettömyyden tapahtuman järjestelyissä. Tapahtumaan johtava tie on osittain mukulakivikatua ja tapahtuma-alue itsessään nurmikenttää. Tapahtuma-alueella on järjestetty inva-wc mahdollisuus ikärajattomalle sekä anniskelupuolelle.

Avustajat (1 avustaja / asiakas) pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajan ja avustettavan asiakkaan tulee saapua tapahtuman akkreditointiin yhdessä, jolloin avustaja akkreditoidaan tapahtumaan molempien nimellä. Avustettavalla asiakkaalla tulee olla oma pääsylippu alueelle. Otattehan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta.

 

HALUATKO YHTEISTYÖHÖN?

Ota yhteyttä: janne [at] digisem.fi