TAPAHTUMA:

Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy. Järjestyspaikkana toimii Kuopionlahden kenttä, kaupungin keskustassa.

IKÄRAJA & RANNEKKEET

Tapahtuma on ikärajaton musiikkifestivaali, jossa on erikseen rajattu anniskelualue, josta on hyvä näkyvyys lavalle. Suosittelemme alle 15-vuotiaita saapumaan vanhempien seurassa. Anniskelun ikäraja on K18. Tapahtuma on kaksipäiväinen PE 13.8. ja LA 14.8.

Ikärajattomalla tai K18 lipputyypillä ei ole käytännön eroa, K18 lipun voi käyttää alaikäinen ja päinvastoin.

Kaikki tapahtuman liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääset kulkemaan vapaasti sisään ja ulos tapahtuma-alueelta.

Tapahtuman viralliset jatkot pidetään molempina iltoina Albatrossissa jossa ikäraja on K18.

RANNEKKEEN ENNAKKOVAIHTO

Lipun voi vaihtaa rannekkeeksi ennakkoon Kuopionlahden kentällä lipunmyyntiteltalla torstaina kello 16-21.

SAAPUMINEN

Tapahtuma sijaitsee Kuopiossa, Kuopionlahden kentällä ja läheisellä puistoalueella.

Festivaalialueella ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme saapumaan alueelle julkisilla liikennevälineillä, tai etsimään autolle parkkipaikan kauempaa hyvissä ajoin.

VAPAAEHTOISUUS

Vapaaehtoishaku on nyt auki! Lue lisää täältä!

AKKREDITOINTI

Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille suunnattu akkreditointi on nyt auki!

Akkreditointihakemukseen pääset tästä!

Huomioithan, että akkreditontihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaalille. Akkreditointihakemus on henkilökohtainen, eikä myönnettyä akkreditointia ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Saman organisaation edustajien tulee tehdä akkreditointihakemus omalla kaavakkeellaan.

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on ruokakojuja, joista löytyy liha- ja kasvisvaihtoehdot sekä virvoitusjuomia. Omat eväät voi jättää narikkaan ja nauttia tapahtuman ulkopuolella.

ESTEETTÖMYYS:

Pyrimme huomioimaan esteettömyyden tapahtuman järjestelyissä. Tapahtuma-alue on hiekka- sekä nurmikenttää. Tapahtuma-alueella on järjestetty inva-wc mahdollisuus ikärajattomalle sekä anniskelupuolelle.

Avustajat (1 avustaja / asiakas) pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajan ja avustettavan asiakkaan tulee saapua tapahtuman akkreditointiin yhdessä, jolloin avustaja akkreditoidaan tapahtumaan molempien nimellä. Avustettavalla asiakkaalla tulee olla oma pääsylippu alueelle. Otattehan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta.

TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSET:

 • Älä tuo tapahtumaan huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia.
 • Varaudu asianmukaisella säävarustuksella mutta muista että sateenvarjot on jätettävä narikkaan.
 • Jengivaatteita kuten jengimerkittyjä liivejä ei alueella sallita.
 • Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan tapahtuma-alueella tai sen lähistöllä. Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.
 • Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla, eikä ole sallittua lavojen edustalla tai teltoissa.
 • Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.
 • Pidä huolta omaisuudestasi.
 • Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.
 • Älä tuo tapahtumaan ammattimaisia kuvausvälineitä kuten järjestelmäkameroita. Kuvata saa kännykkäkameroilla ja pokkareilla.
 • Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. Henkkarit tarkastetaan kaikilta anniskelualueelle pyrkiviltä.

ERIKOISJÄRJESTELYT KORONAN VUOKSI

Festivaali järjestetään aluehallintoviraston sekä THL:n säännösten ja ohjeistusten mukaisesti. Tapahtuman päällimmäisiä arvoja ovat tänä vuonna turvallisuus, viihtyisyys, ja laadukas asiakaspalvelu. Myös jokaisen tapahtuman kävijän tulee omalta osaltaan huolehtia omasta ja toisten turvallisuudesta tapahtumassa. Lue siis alla oleva tiedote huolellisesti ja toimi sen ohjeiden mukaisesti kaikissa tilanteissa:

 1. Käyttäydy omalta osaltasi vastuullisesti: Älä osallistu tapahtumaan, jos sinulla on Koronan oireita! Ihmiset, joilla on näkyviä Koronan oireita terveydentila voidaan tarkastaa portilla, ja voidaan käännyttää pois tai poistaa tapahtumasta. Mikäli sinua sattuu yskittämään, niin yski kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan, äläkä käsiin tai ihmisten päälle. Tapahtumassa on riittävästi desinfiointi- ja pesupisteitä käsille. Puhdista kätesi saapuessasi tapahtuma-alueelle, ja myös sisällä tapahtumassa mahdollisimman usein.
 2. Tapahtuma-alueelle on varattu istumapaikkoja niin, että istumapaikkoja on riittävästi eri puolilla aluetta. Lisäksi tapahtuman pinta-alaa on kasvatettu, ja yleisökapasiteetti rajoitettu puoleen normaalista laskennallisesta kapasiteetista, että jokaisella asiakkaalla on varmasti mahdollisuus huolehtia turvaväleistä. Kunnioita siis muita ihmisiä ja pidä huolta turvavälistä jonoissa ja lavan edustalla. Samassa seurueessa olevat ihmiset voivat oleskella lähempänä.
 3. Festivaalialueelta saa poistua rannekkeella vapaasti päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Toivomme kuitenkin, että ihmiset ramppaisivat edes takaisin mahdollisimman vähän, että turvatarkastus ei ruuhkaudu tarpeettomasti. Vähentääksemme ruuhkaa anniskelun porteilla, tapahtuma-alueen anniskelu on samaa yhtenäistä anniskelualuetta, eli anniskelusta ei tarvitse poistua siirtyessään lavalta toiselle.
 4. Jonojen välttämiseksi pyydämme, että mahdollisimman moni vaihtaisi rannekkeen ennakkoon tapahtuma-alueella torstaina kello 16-21. Vaihtamalla rannekkeen ennakkoon, voit saapua alueelle ja kävellä suoraan turvatarkastukseen silloin kun haluat. Mikäli et pysty vaihtamaan rannekettasi ennakkoon, niin suosittelemme saapumaan rannekkeenvaihtoon vähintään tuntia ennen ensimmäistä keikkaa jonka haluat nähdä.
 5. Tapahtuma järjestetään ulkona, missä korona leviää tutkitusti huonommin. Olemme panostaneet turvallisuuteen mm. varaamalla tapahtumaan suuremman esiintymislavan, sekä screenit, jotka mahdollistavat keikoista nauttimisen ilman välttämätöntä tarvetta pakkautua lavan eteen. Toivomme jokaiselta asiakkaalta kunnioitusta turvaväleihin myös lavojen edustalla.
 6. Alueelle rakennetaan jonotuskaistoja, joilla pyritään ehkäisemään ihmisten risteytymistä tapahtumassa. Palvelupisteillä kulje sisään vihreää kaistaa pitkin, ja palaa takaisin punaista kaistaa. Kunnioita turvaväliä etenkin jonoissa.
 7. Suosittelemme kävijötämme käyttämään kasvomaskeja. Kasvomaskeja voit ostaa kaikilta tapahtuman myyntipisteiltä (1€/kpl). Kasvomaski tulee heittää roskiin, kun se kostuu, ja kädet puhdistaa ennen seuraavan maskin asettamista. Huom: tämä on SUOSITUS, ei pakko.
 8. Ennen tapahtumaan saapumista suosittelemme asiakkaitamme lataamaan puhelimiin korona-sovelluksen.
 9. Järjestyksenvalvojat ovat hyvin ohjeistettuja ja voivat neuvoa ihmisiä eri tilanteissa. Kysy ja kuuntele heidän ohjeitaan. Lue ennakkoon myös yleinen turvallisuusohje ylempää. Muista, että ohjeistus saattaa muuttua ennen tapahtumaa. Lue siis aina ajankohtaiset ohjeet ja aikataulut nettisivuilta.
 10. Koronatilanne on kääntymässä maailmanlaajuisesti parempaan suuntaan, eikä tarvetta paniikin lietsomiselle ole. Ihanat kokemukset kesän tapahtumista ovat tärkeitä työkaluja koronatilanteen ja lockdownien aiheuttaman yleisen stressin purkamisessa.  Muistakaa myös ottaa rennosti, ja nauttia festivaalista, sillä niitä on odotettu!

HALUATKO YHTEISTYÖHÖN?

Ota yhteyttä: janne [at] digisem.fi