HOODFEST JÄRJESTETÄÄN KUOPIOSSA 13.-14.8.2021

HOODFEST SIIRTYY ELOKUULLE 13. -14.8.  Alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei kuitenkaan sovi, voit palauttaa liput Tikettiin 22.3.3021 mennessä. Päivämäärien siirto ei aiheuta muutoksia ohjelmaan, vaan kaikki julkistetut esiintyjät on vahvistettu uusille päivämäärille.

Kuopio saa uuden festarin, kun urbaanin musiikin erikoistapahtuma Hoodfest järjestetään Kuopionlahden kentällä 13.-14.8.2021. Ennen pohjoisemmassa järjestetty legendaarinen festivaali on aiempina järjestysvuosinaan kerännyt tuhansia kävijöitä eri puolilta Suomea juhlimaan kotimaisten ja ulkomaisten hiphopin kärkinimien tahtiin.

Ensimmäiset esiintyjät on nyt julkistettu. Mukana on mm. suomiräpin tämän hetken suurimmat nimet kuten Gettomasa, Pyhimys, Gasellit ja Mouhous, legendaarinen saksalainen yhtye Snowgoons, sekä paikalliset freestylemestarit isännöimässä yleisölle avointa Open miciä.

Yhden päivän liput sekä esiintyjien päiväkohtainen jako julkaistaan myöhemmin.

SOLD OUT!

49,90€

2 PV LIPPU
BLACK BIRD

 

 

PORTILTA 100€
SÄÄSTÖ yli 50€

RAJOITETTU ERÄ!

59,90€

2 PV LIPPU
EARLY BIRD

 

PORTILTA 100€
SÄÄSTÖ yli 40€

SOLD OUT!

49,90€

2 PV
RYHMÄLIPPU

4 HENKEÄ YHTEENSÄ 199,60€

 

PORTILTA 400€
SÄÄSTÖ yli 200€

PORTILTA!

100,00€

2 PV LIPPU
PORTTIHINTA

 

 

PORTILTA 100€
SÄÄSTÖ 0€

Hintoihin lisätään välitysmaksut.

TAPAHTUMAPAIKKA

Tapahtumapaikkana toimii Kuopionlahden kenttä sekä sen viereiset puistoalueet, minne löytää rautatieasemalta kävelemällä suoraan eteenpäin. Tapahtumapaikka on kaupunkikeskustassa, ja sen vieressä sijaitsee upeaa puistikkoa sekä vesistöä, jonka varrella kelpaa hengähtää keikkojen välissä.  Kuopio itsessään on jo nähtävyys: kulttuuririkas kaupunki, kauniita maisemia, hienoja rakennuksia, sekä runsaasti mahtavia ihmisiä, joita yhdistää palo hiphop-kulttuuria kohtaan!

MAJOITUS & KULKUYHTEYDET

Kuopio on tunnettu laajasta majoituskapasiteetistaan. Ihan tapahtumapaikan lähistöllä sijaitsee kymmeniä hotelleja, jotka pystyvät majoittamaan festivaalin kävijät eri puolilta Suomea jokaiselle sopivalla hintatasolla. Keskustasta on hyvät bussiyhteydet Rauhalahden leirintäalueelle, jossa vuokrattavana mökkejä, sekä mahdollisuus telttailuun. Kuopion rautatieaseman ja lentokentän kautta on loistavat yhteydet niin pohjoisen kuin etelänkin suuriin kaupunkeihin.

TURVALLISTA JUHLINTAA

Tapahtumaa järjestävällä Westside Eventsillä on kokemusta pandemian aikana järjestettävistä suurtapahtumista, kun yritys järjesti Seinäjoella yhden harvoista viime kesän festivaaleista Suomessa. 0 altistumista, 0 tartuntaa, kiitosta viranomaisilta ja kävijöiltä hyvistä järjestelyistä. Korona huomioidaan järjestelyissä. Me tiedämme, miten turvallinen tapahtuma järjestetään. Liput voi myös ostaa turvallisin mielin, sillä tapahtuma järjestetään, tai saat lipun hinnan takaisin!

Y H T E I S T Y Ö S S Ä

Haluatko yhteistyöhön?

Ota yhteyttä:
janne {AT} digisem.fi

Yleiset asiat:
hoodfestkuopio {AT} gmail.com