Tule mukaan – avoimet haut

 

TALKOOPROMOOTTORIT & INFLUENCERIT

Etkö häpeile luukuttaa somessa, teipata julisteita tai jakaa flyereita? Vai oletko harjaantunut sosiaalisen median vaikuttaja? Haluatko omistautua festivaalille, auttaa tapahtuman markkinoinnissa ja bilettää itse tapahtumassa vapaana vastuista vähintään kuin huomista ei olisi? Jos vastasit kyllä, niin hyvät hommat jaetaan nyt!

Westside Events järjestää kesällä 2024 tapahtumia, joiden promoamiseen haetaan mukaan tehokkaita influecereita ja talkoopromoottoreita.

 

ANNISKELUHENKILÖKUNTA

Etsimme reippaita, ahkeria ja innokkaita anniskelutyöntekijöitä festivaaleillemme Hämeenlinnassa ja Kuopiossa. Vaadimme työntekijöiltä anniskelussa täysi-ikäisyyttä, anniskelupassia, sekä kokemusta anniskelutehtävistä.

Logistisista syistä suosimme hakijoita tapahtuma-paikkakunnilta, mutta hoidamme kuljetuksen ja majoitukset myös muualta Suomesta saapuville työntekijöille.

 

 

VAPAAMUOTOINEN HAKEMUS

Westside Events Oy on rap-/hiphop genreen keskittyvä tapahtuma-alan yritys, jonka päätapahtumia ovat heinäkuussa Hämeenlinnassa järjestettävä Mellakka Festival, sekä elokuussa Kuopiossa järjestettävä Hoodfest.

Etsimme monentasoisia tekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Yltä löydät tällä hetkellä auki olevat haut, voi myös halutessasi laittaa vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen miika.westside[ÄT]gmail.com ja kerro lisää!