Westside Events Rekrytoi

TULE TEKEMÄÄN TAPAHTUMIA!

Westside Events Oy on rap-/hiphop genreen keskittyvä tapahtuma-alan yritys, jonka päätapahtuma ovat Hämeenlinnassa järjestettävä Mellakka Festival, sekä elokuussa Kuopiossa järjestettävä Hoodfest.Etsimme monen tasoisia tekijöitä erilaisiin työtehtäviin festareilla ja toimistolla.


Festivaaleilla työtehtäviä on tarjolla esimerkiksi anniskeluun, raksalle, sekä tapahtuma-alan osaajille pistevastaaviksi (esim. lipunmyynti, narikka, anniskelu, stagemanager yms). Aiempi kokemus tapahtumista ei välttämätön, mutta katsotaan eduksi.

Lisäksi haemme toimistolle ennakkojärjestelyihin osa-aikaisia tuottajia tapahtumatuotannon eri osa-alueisiin kevätkaudelle sekä kesälle. Palkkaus sovittavissa ammattitaidon ja kokemuksen mukaan. Avoinna myös festivaalituotannon harjoittelupaikka, joka sopii niin aloittelevalle että edistyneemmällekin opiskelijalle.

Lue alta lisää, täytä lomake, niin olemme yhteyksissä!

TUOTTAJAT

Etsimme tapahtumatuottajia kasvavaan henkilöstötarpeeseen.

Pidämme toimistoa Seinäjoella, missä työskentely tapahtuu, mutta myös etätöistä on osittain mahdollista sopia.

Tuottaja ottaa haltuunsa oman vastuualueen (esim. henkilöstö-, tai artistituotanto), sekä sen ohella pienen tapahtumatoimiston tyyliin osallistuu tapahtuman tuotantoon konaisvaltaisesti.

Työajat riippuvat tuotannon osa-alueesta sekä ajankohdasta, painottuen tapahtumien lähestyessä keväälle ja kesälle.


VASTAAVAT + HENKILÖKUNTA

Oletko kiinnostunut työskentelemään festivaalin sykkeessä?
Etsimme festivaaleille, pistevastaavia (mm. lavamanagerit, narikka, lipunmyynti, media & some), sekä rakennushenkilökuntaa ja konekuskeja. 

Täytä lomake niin olemme yhteyksissä! Pistevastaavat ja rakennushenkilökunta työskentelevät tapahtumien parissa lähinnä festivaaliviikolla.


ANNISKELUHENKILÖKUNTA

Etsimme reippaita, ahkeria ja innokkaita anniskelutyöntekijöitä festivaaleillemme Hämeenlinnassa ja Kuopiossa. Vaadimme työntekijöiltä anniskelussa täysi-ikäisyyttä, anniskelupassia, sekä kokemusta anniskelutehtävistä.

Logistisista syistä suosimme hakijoita tapahtuma-paikkakunnilta, mutta hoidamme kuljetuksen ja majoitukset myös muualta Suomesta saapuville työntekijöille.


HARJOITTELIJA

Oletko alan opiskelija? Etsitkö harkkapaikkaa tapahtumien parista? Valitsemme vuodelle 2024 yhden harjoittelijan.

Harjoittelijalle
tarjoamme monipuolisia tuotantoassistentin tehtäviä tuotannon eri
osa-alueilla. Työtehtävät painottuvat osaamisen ja kompetenssin mukaan.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen miika.westside[ÄT]gmail.com ja kerro lisää itsestäsi!