HAE MELLAKKA FESTIVALIN VAPAAEHTOISEKSI!

Mellakka Festival järjestetään jälleen Hämeenlinnan Linnapuistossa 24.-25.7.2020. Festivaali kokoaa viikonlopun ajaksi samalle paikkakunnalle suomiräpin kovimmat nimet, kansainvälisiä artisteja sekä tuhansittain rap-musiikin ystäviä. Luvassa on siispä taatusti kesän hauskin viikonloppu – kai oot messissä?

Mellakka Festival kaipaa riveihinsä innokkaita vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin, joista osa käynnistyy jo ennen tapahtumaa ja osa tapahtuu suoraan pääkallopaikalla – eli Linnapuistossa festareiden sykkeessä! Tsekkaa alta avoinna olevat haut ja hae mukaan Mellakkan crewiin!

Avoinna olevat haut:

INFLUENCERIT JA TALKOOPROMOOTTORIT

Etkö häpeile luukuttaa somessa, teipata julisteita tai jakaa flyereita? Haluatko omistautua festivaalille, auttaa tapahtuman markkinoinnissa ja bilettää itse tapahtumassa vapaana vastuista vähintään kuin huomista ei olisi? Jos vastasit kyllä, niin hyvät hommat jaetaan nyt! Lue lisää talkoopromoottorina ja influencerina työskentelystä:

Tulevat haut:

MELLAKKA FESTIVALIN VAPAAEHTOISHAKU 2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään festivaalin sykkeessä? Festivaalin aikaisia työtehtäviä on mm. anniskelu, narikka, lipunmyynti, järjestyksen- ja kulunvalvonta, catering ja siivous. Lisäksi festivaaliviikolle haetaan vapaaehtoisia tapahtuma-alueen rakennukseen ja purkuun. Mukaan voi hakea myös vaikka ei olisi entuudestaan kokemusta festivaaleilla työskentelystä, sillä jokainen talkoolainen koulutetaan työtehtäväänsä ennen työvuoron alkua.

Haku aukeaa myöhemmin keväällä 2020.