HAE HOODFESTIN VAPAAEHTOISEKSI!

Kuopio saa uuden festarin, kun urbaanin musiikin erikoistapahtuma Hoodfest järjestetään Kuopionlahden kentällä 13.-14.8.2021. Hoodfestin mukana Kuopioon saapuu sekä kansainvälisiä että suomalaisia rapin ykkösnimiä ja liuta festarikävijöitä! HOODFEST kaipaa riveihinsä innokkaita vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin, joista osa käynnistyy jo ennen tapahtumaa ja osa tapahtuu suoraan pääkallopaikalla – eli Kuopionlahden kentällä festareiden sykkeessä!

Etsimme riveihimme tarmokkaita tyyppejä, joilla pysyy työnkuvan edellyttämät välineet hallussa. Emme edellytä vapaaehtoisilta aiempaa kokemusta, jokainen koulutetaan tehtäväänsä ennen työvuoron alkua. Näissä hommissa asenne ratkaisee! Tsekkaa alta avoinna olevat haut ja hae mukaan Hoodfest-crewiin!

Avoimet haut:

HOODFEST VAPAAEHTOISHAKU 2021

Oletko kiinnostunut työskentelemään festivaalin sykkeessä? Festivaalin aikaisia työtehtäviä on mm. anniskelu, narikka, lipunmyynti, järjestyksen- ja kulunvalvonta, catering ja siivous. Lisäksi festivaaliviikolle haetaan vapaaehtoisia tapahtuma-alueen rakennukseen ja purkuun. Mukaan voi hakea myös vaikka ei olisi entuudestaan kokemusta festivaaleilla työskentelystä, sillä jokainen talkoolainen koulutetaan työtehtäväänsä ennen työvuoron alkua.

talkoohaku2021-tuutiimiin-kadet