Tietoa

Tietoa festivaalista

Tapahtuma:

Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy. Järjestyspaikkana toimii Kuopionlahden kenttä lähellä Kuopion keskustaa.

IKÄRAJA & RANNEKKEET

Tapahtuma on ikärajaton musiikkifestivaali, jossa on erikseen rajattu anniskelualue, mistä hyvä näkyvyys lavalle. Suosittelemme alle 15-vuotiaita saapumaan valvojan seurassa. Anniskelun ikäraja on K18. 
 
Tapahtuma on kaksipäiväinen PE 11.8. ja LA 12.8. Ikärajattomalla tai K18 lipputyypillä ei ole käytännön eroa, K18 lipun voi käyttää alaikäinen ja päinvastoin.
 
Kaikki tapahtuman liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääset kulkemaan vapaasti sisään ja ulos tapahtuma-alueelta.

RANNEKKEEN ENNAKKOVAIHTO

Torstaina 10.8. ennakkoliput voi vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon festivaalialueen lipunmyyntipisteellä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Suosittelemme ennakkovaihtoa jonojen välttämiseksi.

SAAPUMINEN

Tapahtuman osoite on Kuopionlahden kenttä, Kuopio.

Festivaalialueella ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme saapumaan julkisilla liikennevälineillä, tai etsimään autolle parkkipaikan hyvissä ajoin.


NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT:

Tapahtumassa on maksullinen narikka.

Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana. Tapahtuman jälkeen arvotavaroita voi tiedustella poliisin löytötavarapalvelusta.

Muita narikkaan unohtuneita tavaroita voi kysellä tapahtuman jälkeen osoitteesta hoodfestkuopio@gmail.com

Huom: Tapahtuma ei vastaa narikassa tai tapahtumassa kadonneista tavaroista.

MAJOITUS

Kuopiosta löytyy monia eri hotelleja, hostelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja. Tapahtumalla ei ole erillistä omaa leirintäaluetta.

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on ruokakojuja, mistä löytyy liha- ja kasvisvaihtoehdot ja virvoitusjuomia. Omat eväät voi jättää narikkaan ja nauttia tapahtuman ulkopuolella.

Anniskelualueella A-oikeudet.

AKKREDITOINTI

Tapahtumaan on mahdollisuus akkreditoitua. Akkreditointi on tarkoitettu työtehtäviin saapuville median edustajille, musiikkialan ammattilaisille sekä muille vastaaville toimijoille. Haku avautuu lähempänä tapahtumaa.TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSET:

  • Älä tuo tapahtumaan huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia. Tapahtuman sisäänkäynnillä tehdään huolellisia turvatarkastuksia, ja kiinniotetut tapaukset toimitetaan Poliisille.
  • Varaudu asianmukaisella säävarustuksella mutta muista, että sateenvarjot on jätettävä narikkaan.
  • Jengivaatteita kuten jengimerkittyjä liivejä ei alueella sallita.
  • Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan tapahtuma-alueella tai sen lähistöllä. Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.
  • Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla tai teltoissa.
  • Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.
  • Pidä huolta omaisuudestasi.
  • Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.
  • Älä tuo tapahtumaan ammattimaisia kuvausvälineitä kuten järjestelmäkameroita. Kuvata saa kännykkäkameroilla ja pokkareilla.
  • Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. Henkkarit tarkastetaan kaikilta anniskelualueelle pyrkiviltä.

ESTEETTÖMYYS:

Pyrimme huomioimaan esteettömyyden tapahtuman järjestelyissä. Tapahtuma-alue on osittain nurmikenttää. Tapahtuma-alueella on järjestetty inva-wc mahdollisuus ikärajattomalle sekä anniskelupuolelle.

Avustajat (1 avustaja / asiakas) pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajan ja avustettavan asiakkaan tulee saapua tapahtuman akkreditointiin yhdessä, jolloin avustaja akkreditoidaan tapahtumaan molempien nimellä. Avustettavalla asiakkaalla tulee olla oma pääsylippu alueelle. Otattehan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta.

HALUATKO YHTEISTYÖHÖN?

Ota yhteyttä: janne [at] digisem.fi